granola

Με οικογενειακή παράδοση στους ξηρούς καρπούς, όταν ο Ντικράν Οβακιμιάν αποφάσισε να κάνει τη δική του granola για το καινούριο του μαγαζί στο Χαλάνδρι, ήθελε να ‘ναι assos στο είδος της: ο Ντικράν πειραματίστηκε, ζήτησε και τη γνώμη του Ανδρέα Λαγού και τα κατάφερε: η σπιτική granola του ξεχωρίζει: τραγανές νιφάδες βρώμης, πεκάν, κράνμπερις, σταφίδες, σουσάμι, καρύδια, μέλι και κυρίως ένα διακριτικό άρωμα κανέλας που σε ξυπνά γλυκά, νόστιμα και υγιεινά στο πρωινό. Τη δοκιμάζεις με γάλα ή με γιαούρτι, την τρως αναμάρτητα όταν σε πιάνει μια τρέλα για γλυκό αλλά την βάζεις και σαν βάση σε ένα cheese cake.

assos, Λ. Πεντέλης 16, Χαλάνδρι