Ο Miles Σκλήρης είναι χημικός και η Αλίκη Συμεωνίδου βιολόγος. Και οι δυό μαζύ ένα πανέμορφο νεαρό ζευγάρι, που αποφάσισε να μην «μασήσει» στα χρόνια της κρίσης και της αναδουλειάς. Ελάχιστα τετραγωνικά στο πιο κέντρο του κέντρου, ένα στυλάτο ντεκόρ σε ανθρακί και οινοπνευματί και μια φαεινή ιδέα, που αγαπά την εξειδίκευση, το ατού κάθε νεωτεριστικής ιδέας: όλα εδώ είναι προφιτερόλ και choux! Η αγάπη τους για το συγκεκριμένο γλυκό που γεννήθηκε στα βασιλικά, γαλλικά ανάκτορα του 16ου αιώνα για να γνωρίσει χίλιες-μύριες παραλλαγές, πέρασε από πολλά σεμινάρια μέχρι να φτάσει το ιδανικό, την απόλυτη κορυφή! Τα τραγανά choux ψήνονται κάθε μια ώρα, ζυμωμένα με μοσχοβολιστό γαλλικό βούτυρο και αρωματισμένα με βανίλια Μαδαγασκάρης, η σοκολάτα, μαύρη, λευκή ή γάλακτος δεν είναι τίποτα λιγότερο από Valhrona. Τη στιγμή της παραγγελίας το γλυκό στήνεται ανάλογα με τα γούστα σου, με ζεστή ή κρύα σοκολάτα στολισμένο με φράουλες, φρούτα του δάσους, καραμέλλα, φουντούκι, αμύγδαλο, φυστίκι, τριμμένο μπισκότο ή βύσινο. Τα σου προσφέρονται και σκέτα, γεμιστά με υπέροχη κρεμ-πατισιέρ και καβουρδισμένο αμύγδαλο ενώ το προφιτερόλ γίνεται και τούρτα σε περίπτωση που κάτι γιορτάζεις!
Π. Πατρών Γερμανού 7, 2310 252766