Στο Μαυρόλοφο Σερρών, μια πρότυπη, γαλλικού τύπου, μονάδα εκτροφής, φτιάχνει τα δικά της, βιολογικά σαλιγκάρια, μια εξαίσια τροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, υψηλής ποιότητας πρωτεϊνη και ευτυχώς, ελάχιστες θερμίδες. Στο Κτήμα του Παυλάκη, τα σαλιγκάρια μπαίνουν σε βαζάκι σκέτα καθαρισμένα, να τα μαγειρέψεις χωρίς να μπεις στον-πολύ-κόπο της προετοιμασίας τους ή μαρινάρονται με μαϊντανό, άνηθο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σκόρδο, κρεμμύδι, μουστάρδα, λευκό κρασί και βότανα, σε ένα ελαφρύ, αρωματικό τουρσί, ιδανικό για μεζεδάκια, πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι, σε μια πατατοσαλάτα ή σε μια σαλάτα με ψητά λαχανικά.
www.saligari-snail.gr 6946100668