Παραδοσιακός κρητικός φούρνος, ο Φούρνος του Χατζή ζυμώνει από το 1818 το ψωμί του με το γράμμα-και τη νοστιμιά-της παράδοσης. Ντόπιο κριθάρι, σιτάρι και λοιπά αλεύρια, στην πιο υγιεινή συνταγή. Τα “Χατζάκια” έχουν όλη τη μεστή νοστιμιά της ζύμης που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και καλό κριθαρένιο αλεύρι. Στο πιο βολικό σχήμα του κόσμου, είναι αρκετά αφράτες και τραγανές ώστε να μην χρειάζονται βρέξιμο, οπότε στη στιγμή, φτιάχνεις καναπεδάκια με ό,τι υπάρχει στο ψυγείο, γρήγορο ντάκο ακόμη και για ατομικές πείνες. Εγώ σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα στο πρωινό, με γλυκιά μυζήθρα, μέλι και κανέλα.
Στα σούπερ-μάρκετ