Από το 1928 και με έδρα το Βόλο, η ambrosia είναι από τις πρώτες ελληνικές εταιρίες που χώρεσαν σε κονσέρβα τη σαρδέλα, τον γάβρο και τον τόνο. Στην τοπική αγορά θα βρεις όλη τη γκάμα με τα εξαιρετικά αλίπαστα και καπνιστά της ψάρια. Στα μεγάλα σούπερ-μάρκετ της πρωτεύουσας, αξίζει να επιλέξεις αυτή τη σαρδέλα για πολλούς λόγους: περιέχει μόνο ελληνικό ψάρι του Βόρειου Αιγαίου και καθόλου συντηρητικά. Είναι πεντανόστιμη, δεν περιέχει τα βλαβερά βαριά μέταλλα των ψαριών που κονσερβοποιούνται στις βόρειες θάλασσες και είναι ο πιο γρήγορος και απλός τρόπος να γεμίσεις τον οργανισμό σου με Ω3 λιπαρά, βιταμίνη Β12, βιταμίνη D και πρωτεϊνες, όλα τα καλά και συμφέροντα, δηλαδή, της ταπεινής σαρδέλας που μας προστατεύει από καρκίνους, καρδιοπάθειες και τονώνει και τον εγκέφαλο.