Με ντομάτες από την Ξάνθη που αποξηραίνονται φυσικά για να παντρευτούν στη συνέχεια με ηλιέλαιο, σκόρδο και μπόλικα μυρωδικά, η πάστα λιαστής ντομάτας της Agreco έχει τη νοστιμιά μιας ντοματένιας βόμβας με όλα τα αρώματα του καλοκαιριού. Την τρως με τυριά, αλλαντικά ή κριτσινάκια, αντικαθιστάς το βούτυρο στο τοστ, την βάζεις σε τηγανητά αβγά, φτιάχνεις νοστιμότατες μπρουσκέτες με φρυγανισμένο ψωμί και μανούρι ή φέτα, στην κουζίνα μου, όμως, είναι το μυστικό του κάθε κοκκινιστού. Βάζω μια κοφτή κουταλιά της σούπας σε κάθε κόκκινη σάλτσα κι αμέσως ανασταίνεται, αποκτά χρώμα και αρωματική ένταση.
Παντοπωλείο Μεσογειακής Διατροφής, Σοφοκλέους 1