pasta_best_productcopy

H σοφία της φύσης, έχει φροντίσει να φέρει την άγρια αγκινάρα στο πιάτο μας την άνοιξη, για να αποτοξινώσει τον οργανισμό μας από τις λιπαρές τροφές του χειμώνα. Η Κρήτη, που ξέρει από μακροβιωτική διατροφή, τη συντηρεί σε βαζάκι όλο το χρόνο. Η Arteat κατ’αρχήν θα σου κλέψει την καρδιά με τα very stylish βαζάκια της, που αβάδιστα θα έκαναν καριέρα στα ράφια του εξωτερικού. Μέσα από το περιτύλιγμα, θα αγαπήσεις την πάστα αγκινάρας που φτιάχνει μόνο με λεμόνι, ελαιόλαδο και ξύδι, χωρίς συντηρητικά και λοιπά χημικά. Μια φινετσάτη πάστα, γεμάτη από τη νοστιμιά και την έντονη επίγευση της άγριας, μικρής κρητικής αγκινάρας. Τη βάζεις στο ριζότο, σε μακαρονάδες, πάνω σε ντακάκια ή στο ψωμί, σε σαλάτες και σε ντρέσινγκς. 

www.arteat.gr