Λατρεύω τα παντζάρια αλλά όποτε τα λιμπίζομαι στη λαϊκή, πάντα σκέφτομαι το κουβάλημα, το καθάρισμα, το φούρνο που πρέπει να καίει για μια ολόκληρη ώρα μέχρι να τα ψήσει, μετά το ξεφλούδισμα, το κόψιμο που βάφει τα χέρια, την ξεχωριστή διαχείρηση των φύλλων κι όλο αυτό καταλήγει σε ένα “άσε καλύτερα, μια άλλη φορά!”. Μέχρι που ανακάλυψα τα παντζάρια στον ατμό, στο ψυγείο με τα φρέσκα λαχανικά του ΑΒ. Αγνό, πεντανόστιμο, ολόγλυκο παντζάρι της Μακεδονίας, που βράζεται στον ατμό και συσκευάζεται χωρίς συντηρητικά και λοιπές χημείες. Ανοίγεις το πακέτο και μέσα σε ελάχιστα λεπτά, το κάνεις σαλάτα, κεφτέδες, σούπα, πουρέ και χίλιες ακόμη συνταγές, αβάδιστα και αλέκιαστα! Η ελληνική καινοτομία μιας νέας παραγωγής που αξίζει να τη στηρίξεις.