Η πιο ανοιξιάτικη ομελέτα ή πώς μια απλή ομελέτα μπορεί να αποκτήσει βελούδινη υφή και μια άλλη, ξινούτσικη τσαχπινιά με λίγο φρέσκο τυρί κρέμα!
Υλικά για μια ατομική ομελέτα
2 αβγά
2 κ.σ. φρέσκο τυρί κρέμα arla
1 κ.σ. βούτυρο γάλακτος Lurpak
ντοματίνια για το σερβίρισμα
φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε πάρα πολύ καλά τα αβγά με το τυρί κρέμα. Με το μίξερ χειρός ή το μούλτι θα έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.
Σε ένα ατομικό, αντικολλητικό τηγάνι λειώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά, προσέχοντας να μην κάψει.
Ρίχνουμε τα αβγά. Με ένα μαχαίρι ελέγχουμε το γείσο. Όταν ξεκολλάει από τα τειχώματα σημαίνει πως η ομελέτα έχει ψηθεί από την κάτω πλευρά.
Ρίχνουμε τον δυόσμο.
Με τη βοήθεια ενός μεγάλου πιάτου, την αναποδογυρίζουμε. Για μια μικρή ομελέτα σαν κι αυτή, η δουλειά γίνεται πανεύκολα, μην τρομάζετε!
Αφήνουμε την ομελέτα να ροδίσει και από την άλλη πλευρά και σερβίρουμε με λίγο τυρί κρέμα επιπλέον, φρέσκα φυλλαράκια δυόσμου, ντοματίνια σε φετούλες και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Το καλό φαγητό αξίζει Lurpak!