pites

Στα Μέγαρα, η Αλεξάνδρα Τζήλου ήταν διάσημη για τις πίτες της. Για το λεπτό, τραγανό της φύλλο με το ντόπιο αλεύρι και τα μαμαδίστικα, σπιτικά υλικά της, όλα από τοπικούς παραγωγούς. Όταν αποφάσισε να τις μοιραστεί μαζί μας, το μόνο που άλλαξε στην κουζίνα της είναι το μηχάνημα που εξασφαλίζει το ομοιόμορφο άνοιγμα της ζύμης. Υπέροχη μελιτζανόπιτα, πρασοκιμαδόπιτα, κολοκυθοτυρόπιτα, κοτόπιτα αλλά και παστίτσιο και κανελόνια, από την κατάψυξη κατευθείαν στον φούρνο.

Δίκταμο, Καραολή & Δημητρίου 63, 2107658530