Η”Angelina”, η διάσημη τσαγερί του Λούβρου, έκανε καριέρα με το mont blanc της, το οποίο δεν ξεπέρασε ποτέ κανείς. Κι όμως, το mont blanc του “Delicieux”, πιο ελαφρύ και λιγότερο κρεμώδες από το διάσημο αδελφάκι του, θα μπορούσε να του κλέψει τη δόξα. Για τη γαλλική μαρέγκα του-κανείς άλλος δεν την φτιάχνει στην Ελλάδα-που διαλύεται σαν αιθέριο σύννεφο στον ουρανίσκο, καμωμένη με την αυθεντική συνταγή του 1921 των γάλλων patissiers Carvalo και Cretan, που ίδρυσαν το ιστορικό ζαχαροπλαστείο. Αλλά και για τον διακριτικό, ισορροπημένο τρόπο που η κρέμα αγκαλιάζει το κάστανο, σε ένα γλυκό που από μόνο του σε διακτινίζει στην υψηλότερη σφαίρα της γαλλικής φινέτσας.
Αu Delicieux, Golden Hall, Μαρούσι, 2106845065