Όταν ο Γιώργος και η Ραλλού εγκατέλειψαν την ηθοποιεία για να ανοίξουν ένα μικρό μπακάλικο με τοπικά προϊόντα, οι πελάτες τσακωνόντουσαν πάνω από μια φρατζόλα ψωμί, κάθε φορά που ο Γιώργος αποφάσιζε να ζυμώσει.
Ο καλλιτεχνικός φούρνος με το πιάνο και τα ράφια με τα βαζάκια, ήρθε σαν φυσική κατάληξη στη ζήτηση της γειτονιάς, που όπως όλες οι γειτονιές της πόλης, ξέρει καλά πόσο σπανίζει το αληθινό ψωμί αποκλειστικά και μόνο από βιολογικό ψωμί.
Από τον φούρναρη μπαμπά του ο Γιώργος κληρονόμησε την τεχνική κι από το χωριό του το Ληγουριό προμηθεύεται το αλεύρι.
Όποιος πρόλαβε το ψωμί του πήρε. Πριν χτυπήσει η μεσημεριανή πείνα, τα ράφια έχουν αδειάσει, όσο η ουρά φτάνει στο πεζοδρόμιο τα κορίτσια στο πίσω δωμάτιο ανοίγουν φύλλο με τα χεράκια τους, ψήνουν ευωδιαστές μηλόπιτες, σπιτικά τυροπιτάκια μόνο με φέτα, υγρό κέικ με μήλο και κανέλα, κρουασάν, κάθε λογής κουλουράκια με αλεύρι ολικής, υπέροχη χορτόπιτα χωρίς τυρί με βιολογικό λάδι, κουρού κιμαδόπιτα, γεμίζουν με υγιεινούς συνδυασμούς σαντουιτσάκια, φτιάχνουν σοκομπουκιές με αληθινή σοκολάτα, financiers, σοκοδαμάσκηνα με πραλίνα. Κι αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις τις νουβοτέ, το ψωμί ολικής με ηλιόσπορο και λιναρόσπορο ή το ψωμί με πλιγούρι και φουντούκι, καλύτερα να τηλεφωνήσεις από πριν για κράτηση. Στα κορίτσια της πιο κουλ και ευγενικής εξυπηρέτησης.
Ζαχαρίτσα 42-44, Κουκάκι, 2109227686