Η Λουίζα στο ταμείο και ο Μάριος Δοξάκης-ζαχαροπλάστης με οικογενειακή παράδοση, στήνουν ένα ολόγλυκο μαγαζί στο ροζ της φράουλας και σε βάζουν στον πιο γλυκό πειρασμό, αφού ό,τι κι αν φτιάξουν διαθέτει την ανάλαφρη γοητεία μιας παρισινής patisserie, την ποιότητα και τα αγνά υλικά της. Κανταϊφι με παγωτό καϊμάκι, καρυδόπιτα με παγωτό βανίλια, σοκολατόπιτα με παγωτό σοκολάτα αλλά και σπιτικά γλυκά κουταλιού, όπως τριαντάφυλλο, υποβρύχιο και καρπούζι και χυμός από βύσσινο, μανταρίνι και λεμόνι για τα μάτια της παράδοσης. Μαγικό σαβαρέν σε τούρτα ή σε κυπελάκι-μπουκίτσα, όλες οι τούρτες κυκλοφορούν και στη μίνι εκδοχή τους, όπως η φράουλα με κρέμα μπισκότο, η πανακότα με καραμέλλα, το πιο αυθεντικό μπαμπά με ρούμι, κρέμα με μπισκότα. Μακαρόν σε όλες τις γεύσεις ή τυλιγμένα με σοκολάτα γεμιστά με κρέμα βατόμουρο, πουράκια και γκοφρετάκια με σοκολάτα Valhrona, σπιτικό bounty, μπισκοτάκια και μπατόν σαλέ σε ωραίες συσκευασίες για δώρα. Και παγωτό που θυμίζει την κρέμα της γιαγιάς, φτιαγμένο με φρέσκο γάλα, βανίλια, καϊμάκι με βύσσινο, φράουλα γρανίτα, σοκολάτα με κούκις και γιαούρτι με φρούτα του δάσους.
Ξεχωρίσαμε: το μπαμπά με ρούμι, το σπιτικό παγωτό.
Αγ. Τρύφωνος 8, Κηφισιά, 2108014101