IMG_20181002_153837

Ένα φαγητό για τους βιαστικούς, με όλα τα συστατικά της επιτυχίας. Ροδαλή πατάτα στο τηγάνι, παριζάκι από κοτόπουλο, δροσιά από ντοματίνια και λειωμένο τυρί.

IMG_20181002_153742

Υλικά για 2 άτομα

2 μεγάλες πατάτες

1 κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ κομμένο σε μεγάλα καρεδάκια

1 κρεμμύδι μέτριο κομμένο σε λεπτές φέτες

8 ντοματίνια κομμένα στη μέση

1 φλ. τριμμένο κίτρινο τυρί που να λειώνει

5 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους σε άφθονο, αλατισμένο νερό, προσέχοντας να μαλακώσουν αλλά χωρίς να διαλυθούν.

Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.

Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά σοτάτουμε τ κρεμμύδι, μέχρι να μαραθεί.

Προσθέτουμε το κοτοπαριζάκι και τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε και γυρνάμε προσεχτικά από όλες τις πλευρές, μέχρι να ροδίσουν.

Ρίχνουμε και τα ντοματίνια.

Προσθέτουμε το τυρί, ανακατεύουμε προσεχτικά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Το τρώμε αμέσως, καυτό!

IMG_20181002_154028