20170416_120945

Ακόμη και αυτός που δεν τα πάει καλά με το αρνί, αδύνατον να αντισταθεί στην τραγανή, λεμονάτη, βουτυράτη πετσούλα που γυρνά ροδοκόκκινη στη σούβλα. Το μυστικό της είναι στο καλό βούτυρο αγελάδος, όπως το lurpak!

20170416_120047

Λιώνεις ένα πακέτο, το ανακατεύεις με μπόλικο αλατοπίπερο, χυμό από 3 λεμόνια και αλείφεις συνέχεια-κάθε 10 λεπτά-το αρνί από τη στιγμή που η πετσούλα αρχίζει να παίρνει ένα ελαφρύ, ρόδινο χρώμα.

20170416_120408

Αν βρεις και λίγο φρέσκο δεντρολίβανο αντί για πινέλο, ακόμη πιο τέλεια!

20170416_120632

Και του χρόνου να’μαστε καλά και αγαπημένοι!

20170416_121326

Το καλό φαγητό αξίζει Lurpak!