Ακόμη και αυτός που δεν τα πάει καλά με το αρνί, αδύνατον να αντισταθεί στην τραγανή, λεμονάτη, βουτυράτη πετσούλα που γυρνά ροδοκόκκινη στη σούβλα. Το μυστικό της είναι στο καλό βούτυρο αγελάδος, όπως το lurpak!
Λιώνεις ένα πακέτο, το ανακατεύεις με μπόλικο αλατοπίπερο, χυμό από 3 λεμόνια και αλείφεις συνέχεια-κάθε 10 λεπτά-το αρνί από τη στιγμή που η πετσούλα αρχίζει να παίρνει ένα ελαφρύ, ρόδινο χρώμα.
Αν βρεις και λίγο φρέσκο δεντρολίβανο αντί για πινέλο, ακόμη πιο τέλεια!
Και του χρόνου να’μαστε καλά και αγαπημένοι!
Το καλό φαγητό αξίζει Lurpak!