Οι αγελάδες μεγαλώνουν στην πρότυπη μονάδα στον Παλαμά της Καρδίτσας, το στραγγιστό γιαούρτι με το χαρούμενο λογότυπο δεν μοιάζει με κείνα που μας έχει συνηθίσει η μεγάλη βιομηχανία: μυρίζει γάλα, είναι ελαφρύ και δεν σε “μπουκώνει” με τη λιπαρή, υπερβολικά κρεμώδη αίσθηση που έχουν τα περισσότερα στραγγιστά, φτιάχνει το καλύτερο τζατζίκι και ιδανικά, το τρως σκέτο με λίγο αλάτι αφού δεν θες να το χαραμίσεις σε μαγειρικές.
Παλιό Μπακάλικο, πλ. Πλαστήρα Παγκράτι, Ελληνικά Καλούδια, Χατζηχρήστου 8, Ακρόπολη, ΑΓΝΟ ΜΑΡΚΕΤ, φαιάκων 1-5, Βύρωνας