Τον Τρικαλινό, τον ξέρουμε εμείς αλλά και τα πέρατα της γης, για το ξακουστό, μεσολογγίτικο αβγοτάραχο ή αλλιώς, την πιο νόστιμη ελληνική απάντηση στο χαβιάρι. Η ανήσυχη εταιρία λανσάρει τώρα μια σειρά από εκλεκτά αλίπαστα, όπως αυτόν εδώ το γάβρο. Καθαρό φιλέτο, χωρίς την πέτσα, που μαρινάρεται σε αγνά υλικά, χωρίς χρωστικές και χημικά πρόσθετα. Τον συντηρείς στο ψυγείο κι έχεις πάντα ένα μεζέ για το τσίπουρο, εκτός κι αν προτιμήσεις να τον προσθέσεις σε μια ωμή ή βραστή σαλάτα, σε μια πίτσα ή σε μια μακαρονάδα.
Μιράν, Eυριπίδου 45, 2103217187