gavrossouvlaki

Μια ασυνήθιστη, νοστιμότατη συνταγή για γάβρο, που γίνεται στα πολύ γρήγορα, από τη Ζωή Μελέτη. Αν δεν βρεις ολόφρεσκο γάβρο, την κάνεις και με σαρδέλα. Τίποτα δεν αλλάζει στη νοστιμιά!

Υλικά

1/2 κιλό φιλεταρισμένο γάβρο (όσο μεγαλύτερο γίνεται)

1 κόκκινη, 1 πράσινη και 1 κίτρινη πιπεριά σε καρεδάκια

3 κ.σ. ελαιόλαδο

ρίγανη ή θρούμπι

αλεύρι 

καλαμάκια για σουβλάκια

αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Περνάμε το γάβρο ζιγκ-ζαγκ στο καλαμάκι, εναλλάξ με τις πιπεριές.

Αλατοπιπερώνουμε, αλευρώνουμε.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή στο σχαροτήγανο, ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και ψήνουμε τα σουβλάκια, μισό ή ένα λεπτό από κάθε πλευρά.

Σερβίρουμε με λεμονάκι.