Είσαι γλυκατζής και ονειρεύεσαι την πιο γλυκιά αμαρτία χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλεύρι, χωρίς βλαβερά λιπαρά και με βιολογικές πρώτες ύλες.
Η «Φύσις» έκανε το όνειρό σου την πιο νόστιμη, την πιο μαγική πραγματικότητα. Η μπλε αγάβη έρχεται να αντικαταστήσει τη βλαβερή ζάχαρη με ωφέλιμα για το σώμα σου θρεπτικά συστατικά, η βανίλια φθάνει από το Κονγκό και τη Μαδαγασκάρη, τα κέικ γίνονται με βιολογικό κακάο και ξηρούς καρπούς, το γιαούρτι από το Κτήμα Παπαδημητρίου στη Δράμα, τα μύρτιλα και οι φράουλες είναι βιολογικά, το ανθότυρο της Σχοινούσας αντικαθιστά τις βλαβερές κρέμες, τα αβγά είναι από το κτήμα, βιολογικό και το γάλα του παγωτού.
Κι αν με τόση υγεία στο μίξερ σε πιάνει μια δυσπιστία για το γευστικό αποτέλεσμα, θα σου ορκιστώ πως ποτέ μου δεν έχω φάει νοστιμότερα γλυκά. Ή μάλλον «γλυκά με ήθος» όπως λένε και τα αδέλφια Νταλιάνη πίσω από την εξαιρετική ιδέα.
Τα λόγια δεν φτάνουν να περιγράψουν την «εσμαϊλιγιέ» ξαδελφάκι του κιουνεφέ που μοσχοβολά ροδόνερο, το μικιουί, ένα μικρό φοντάν σοκολάτας που λιώνει στο στόμα, το τσιζ-κέικ με ανθότυρο, τις πάστες με σμέουρα και φρεσκοτριμμένο λεμόνι ή με σοκολάτα Valhrona και μπισκουί κακάο, το εξαιρετικό γεμιστό τσουρέκι με αληθινή σοκολάτα. Το σπιτικό παγωτό αξίζει από μόνο του μια βόλτα στη «Φύσις», βανίλια, πλούσια σοκολάτα, φράουλα, εκμέκ, καϊμάκι, φυστίκι ή στρατσιατέλα με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο.
Λ. Μεσογείων 450, Αγ. Παρασκευή, 2106090740