Φράουλες, σμέουρα, φραγκοστάφυλο μαύρο και κόκκινο δένουν σε μια υπέροχη σάλτσα στο κόκκινο βαθύ χρώμα της Βουργουνδίας, χωρίς γλυκόζη, χρωστικές και συντηρητικά για να μεταμορφωθούν σε ένα μαγικό γλυκό κουταλιού, ανάλαφρο, με τη μισή ζάχαρη απ’όση θα έβαζε η μαμά σου, που μοσχοβολά βουνίσια δροσιά και φρουτένια αρώματα. Αν αντισταθείς και δεν το τελειώσεις στη στιγμή, το τρως πάνω στα δημητριακά του πρωινού, στο ψωμί ή με γιαούρτι. Αλλιώς, έχεις πάντα στο ψυγείο σου ένα γκουρμέ γλυκό για να το σερβίρεις τελευταία στιγμή πάνω στο παγωτό, σε μια λευκή κρέμα, στην πανακότα, στο τσιζ-κέικ ή σαν συνοδευτικό ενός κέικ.
Στα καταστήματα με τοπικά προϊόντα.www.yiam.gr