20160214_161942

30 χρόνια τώρα κανείς δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει. Ο Στέλιος Παρλιάρος επιμένει, εθνικός μας γλυκατζής, στη γραμμή μιας ζαχαρένιας πρωτοπορίας που μόνος του δημιούργησε, στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Όσο η τέχνη του ωριμάζει, ο Στέλιος αρχίζει να σκέφτεται το “μετά” της δόξας του, το γλυκό που θα αφήσει πίσω του να θυμίζει στην αιωνιότητα τους κόπους μιας δύσκολης τέχνης που υπηρέτησε με αφοσοίωση. Μια σοκολάτα, με έμπνευση από τη σοκολάτα του περιπτέρου, ίσως; Τόσο, όμως, διαφορετική από τις άλλες. Μαλακιά, με πραλίνα και φουντούκι, να κόβεται σαν τούρτα για κουκλόσπιτο, μια μίνι γεύση τούρτας γιορτινής, να λιώνεις μαζί της σε κάθε δαγκωνιά, πλούσια, κομψή, από ράτσα κι από καλή γενιά. Μακάρι να’ναι αυτό μόνο ένα preludio που θα οδηγήσει σε ένα θριαμβευτικό finale.

Τη βρίσκετε στο m-shop του Μεγάρου Μουσικής.