elies

Βιολογικής καλλιέργειας από την ΠΟΠ ποικιλία της Θάσου, η πιο διάσημη θρούμπα της Ελλάδας, στα καλύτερά της! Σε δυό εκδοχές, με ελάχιστο ή και λίγο περισσότερο αλάτι, όσο χρειάζεται για να συντηρηθεί και να διατηρήσει τη λουκουμένια υφή της με ατόφια τα αρώματα του πολύτιμου καρπού. Με λίγο ζυμωτό ψωμί και μια ντομάτα αρκεί από μόνη της για να φτιάξει το ιδανικότερο ελληνικό γεύμα, σαν να σκάει στον ουρανίσκο σου η ευωδιά του πρώτου λαδιού, μόλις βγαίνει από το λιοτρύβι. Όταν την ανοίξεις, την συντηρείς στο ψυγείο ή σε βάζο με ελαιόλαδο.

Ελληνικά Καλούδια, Χατζηχρήστου 8, Ακρόπολη, 2109224060