sokol;ata

Στον Πισσώνα της Εύβοιας, η εταιρία ΔΙΡΦΥΣ φτιάχνει μια-δηλαδή τρεις!-χειροποίητη ελληνική σοκολάτα, που την αγαπάς γιατί από τη στιγμή που θα διαβάσεις τη συσκευασία, σε γεμίζει αισιοδοξία και όχι ενοχές.

Σοκολάτα γάλακτος με ανθό αλατιού και μαύρη τρούφα, ό,τι μαγικότερο για να συνοδεύσεις ένα ουίσκυ και σοκολάτα με γανόδερμα σκέτο ή με γανόδερμα και σταφίδες.

Τί είναι, όμως, το γανόδερμα (reishi); Ένα ιδιαίτερο μανιτάρι, που δεν μοιάζει με μανιτάρι αλλά με ξύλινο μικρογλυπτό. Η ασιατική ιατρική είχε ανακαλύψει από την αρχαιότητα ότι το “μανιτάρι της αθανασίας” είναι ένας μικρός θησαυρός: πρωτεϊνες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και πλήθος άλλα στοιχεία που βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού.

Η ΔΙΡΦΥΣ έχει το δικό της e-shop αλλά βρίσκεις τις σοκολάτες σε κάβες και ελληνικά παντοπωλεία.

#greeksdoeatbetter