Κρυμένο λίγο στα μετόπισθεν του κεντρικού δρόμου, λιγοστά τραπεζάκια, ένα μίνι-μίνι υπόγειο σε μαύρη-κόκκινη αισθητική και ένα μεγάλο-μεγαλειότατο μπέργκερ. Με την πρώτη δαγκωνιά αναρωτιέσαι τί να ήταν άραγε όλα τα μπέργκερς που δοκίμασες μέχρι τώρα και ακαριαία τα αφήνεις όλα πίσω σου. Μοσχαρίσιος κιμάς από αμερικάνικο black angus μοσχαράκι που μεγαλώνει ελεύθερο χωρίς ορμόνες και αναβολικά, ο κιμάς πλάθεται τη στιγμή της παραγγελίας, θα σε ρωτήσουν πώς θέλεις ψημμένο το μπιφτέκι σου που θα μπει σε ένα αφράτο, ελαφρώς γλυκούλι μπριοσένιο ψωμάκι, μαγιονέζικα με φρέσκα αρωματικά και ελαφρά ψημμένο κρεμμύδι. Καθαρό κρέας, μόνο με το αλατάκι του, που λιώνει κυριολεκτικά, βαθιά νόστιμο όπως φαντάζεσαι ότι ήταν κάποτε τα αγνά μοσχαράκια και το πρώτο αληθινό μπέργκερ του Τέξας. Στα συνοδευτικά, τραγανό νόστιμο bacon, τσένταρ στο τυρένιο, σαλάτα coleslaw, τσάτνεϋ σύκου, μαρμελάδα κόκκινης πιπεριάς ή μαρμελάδα με κόκκινα κρεμμύδια. Αν και οι πατάτες με τη φλούδα τους ήταν αληθινές, θα μπορούσες να μιλήσεις για τον επίγειο παράδεισου του αυθεντικά αμερικάνικου μπέργκερ.
Χαρ. Τρικούπη 144, Ν. Ερυθραία, 2108000670