about

egoo

 

Mετά από 13 χρόνια στη δημοσιογραφία της γεύσης, βρέθηκα χαμένη στη μετάφραση ενός τεράστιου αρχείου, φορτωμένου με 3 χρόνια βίντεο από το "Σεφ στον αέρα" και πολλούς τόνους κειμένων από τα έντυπα που με φιλοξένησαν κατά καιρούς: Γαστρονόμος, ΒΗΜΑ Γκουρμέ, Cook Book, lifo, Symbol, Votre Beaute, Blue, Maison Decoration, ΒΗΜΑ Μen, BHMAgasino, Passport, Esquire, Nitro, Down Town, Κ της Καθημερινής, View, Olive, Big Fish, αλάτι & πιπέρι, ειδικές εκδόσεις, ένθετα κι όπου αλλού μπορεί να χωρέσει η νοστιμιά στα χρόνια της ελληνικής έξαρσης της γαστρονομίας.

Μπροστά μου, τόνοι οι σημειώσεις από τα καθημερινά ρεπορτάζ που περίμεναν υπομονετικά να βρουν ένα σπίτι, προκειμένου να φτάσουν κι ως το δικό σας σπίτι.

Η ιδέα ενός site έγινε ανάγκη, για να γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα, να μείνουν τα κλασικά, να φύγουν όσα δεν άντεξαν στον χρόνο, να βρει το χώρο της η φρέσκια πληροφορία, σε ένα γαστρονομικό τοπίο που αλλάζει γύρω μας με καταιγιστικούς ρυθμούς και η γεύση χρειάζεται πια χάρτη και οδηγίες προκειμένου να βρεις τα στέκια της.

Από το σούπερ-μάρκετ και το κατάστημα με τοπικά προϊόντα, από το ζαχαροπλαστείο μέχρι το εστιατόριο και την καντίνα, από τον χασάπη μέχρι τον ψαρά, από τη λαϊκή αγορά μέχρι το χωριό, από την Ελλάδα μέχρι τον κόσμο, σ'αυτό το site ελπίζω να χωρέσει ό,τι νόστιμο ανακαλύπτω και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.

Θέλετε να πείτε κάτι στην Ελένη και το "πιρούνι"; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα δέοντα.